Τρόποι Πληρωμών

1. Πληρωμή με Αντικαταβολή

Η Πληρωμή με αντικαταβολή ΔΕΝ απαιτεί χρήση πιστωτικής κάρτας και η εξόφληση γίνεται με μετρητά στον εκπρόσωπο της εταιρείας Courier με την παραλαβή των προϊόντων σας.

Η μέθοδος πληρωμής με Αντικαταβολή είναι διαθέσιμη ΜΟΝΟ για παραγγελίες ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και το κόστος είναι 2 euro.


2. Μέσω PayPal

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας όταν επιλέξετε τρόπο πληρωμής μέσω PayPal θα μεταφερθείτε στο περιβάλλον του PayPal όπου εκεί θα γίνει η πληρωμή.


3. Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα

Η διαδικασία της πληρωμής σας πραγματοποιείται από την EUROBANK, εξασφαλίζοντας την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα dimonefashion.com. Η χρέωση πραγματοποιείται κατά την τιμολόγηση της παραγγελίας σας.

Δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, αυτόματα μεταφέρεστε σε secure server (ασφαλή διακομιστή) στην υπηρεσία της EUROBANK. Όλα τα στοιχεία της κάρτας σας μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά και κρυπτογραφημένα.

Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας σας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς. 

Δεν συλλέγουμε ούτε αποθηκεύουμε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτόν το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτής της σελίδας.